Personvernregler

Sist oppdatert: Januar 2021

Gjelder fra: Januar 2021

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan XLMedia PLC («XLMedia», «vi», «oss») samler inn, bruker og offentliggjør enkelte personopplysninger som er innhentet via nettstedet vårt: www.norskcasino.com. Ved å gå til nettstedet vårt og/eller bruke funksjonene som er tilgjengelige for deg på nettstedet, godtar du vilkårene i denne personvernerklæringen.

Informasjon vi samler vi inn og vedlikeholder om deg

Vi kan samle inn personopplysninger om deg når du samhandler med nettstedet vårt. Personopplysninger er all informasjon som kan brukes til å identifisere deg, eller som vi kan koble til deg. Nedenfor finner du eksempler på hvilke typer informasjon vi samler inn fra deg, og hvordan vi bruker denne informasjonen.


HVORDAN VI BRUKER SAMLET INFORMASJON?

nettlogginformasjonKontekstDatatyperHovedformål for innsamling
og bruk av data
Informasjonskapsler og sporing av førsteparterVi bruker informasjonskapsler og klare GIF-er. Informasjonskapsler er små informasjonsdeler som et nettsted sender til harddisken på en datamaskin når et nettsted vises. Se seksjonen Informasjonskapsler og nettlogginformasjon for mer informasjon.Vi innhenter samtykke om samlinger av informasjonskapsler der loven krever det.
Informasjonskapsler og sporing fra tredjeparterVi deltar i atferdsbasert annonsering. Det betyr at en tredjepart bruker teknologi (for eksempel en informasjonskapsel) til å samle inn informasjon om din bruk av nettstedet vårt, slik at de kan tilby annonsering om produkter og tjenester som er skreddersydd for dine interesser på nettstedet vårt, eller på andre nettsteder. Se seksjonen Informasjonskapsler og nettlogginformasjon for mer informasjon.Vi innhenter samtykke om samlinger av informasjonskapsler der loven krever det.
Demografisk informasjonVi samler inn personopplysninger, for eksempel alder eller sted.Vi har en legitim interesse av å forstå brukerne våre og tilby skreddersydde tjenester.
Koblinger via e-postHvis du mottar e-post fra oss, bruker vi enkelte verktøy til å registrere data som er relatert til når du åpner meldingen, samt når du klikker koblinger eller bannere og gjør kjøp.Vi har en legitim interesse av å forstå hvordan du responderer på kommunikasjonen fra oss.
AnsettelseHvis du søker på en jobbannonse eller blir ansatt, samler vi inn informasjon som er nødvendig for å behandle søknaden eller beholde deg som ansatt. Dette kan blant annet omfatte personnummeret ditt. Denne informasjonen kreves for ansettelse.Vi bruker informasjon om nåværende ansatte for at arbeidsavtalen vår skal være gyldig, eller i tilfeller der vi forventer å inngå en arbeidsavtale med deg. I enkelte sammenhenger kreves det også av loven at vi skal samle inn informasjon om våre ansatte. Vi har også en legitim interesse av å bruke informasjonen til effektiv bemanning og til å gjennomføre arbeid.
Tilbakemelding/støtteHvis du gir oss tilbakemelding eller kontakter oss for støtte, samler vi inn navn og e-postadresse, i tillegg til alt annet innhold som du sender til oss for at vi skal kunne svare deg.Vi har en legitim interesse for å motta og håndtere tilbakemeldinger eller spørsmål.
Informasjon om bedriftspartnereVi samler inn navnet og kontaktinformasjonen til våre bedriftspartnere og deres ansatte som vi kan samhandle med.Vi bruker informasjon om våre bedriftspartnere til å samarbeide med dem. Dette omfatter kommunikasjon med dem om vanlig forretningsadministrasjon, for eksempel prosjekter, tjenester og fakturering.
UtsendelselisteNår du registrerer deg for en av våre utsendelselister, samler vi din e-postadresse eller postadresse.Vi deler informasjon om våre produkter og tjenester med personer som samtykker i å motta slik informasjon.
PartnerkampanjeVi samler inn informasjon som du oppgir som en del av en samarbeidskampanje med et annet selskap.Vi har en legitim interesse av å gjennomføre kampanjene våre.
SpørreundersøkelserNår du deltar i en spørreundersøkelse, samler vi inn informasjon som du gir gjennom spørreundersøkelsen. Hvis spørreundersøkelsen leveres av en tredjeparts tjenesteleverandør, gjelder tredjepartens personvernerklæring for innsamling, bruk og offentliggjøring av informasjonen.Vi har en legitim interesse av å forstå dine meninger og samle inn informasjon som er relevant for vår organisasjon.
Lotteri, loddtrekninger eller konkurranserNår du deltar i lotteri, loddtrekninger eller konkurranser, samler vi inn informasjon om deg som inneholder kontaktinformasjon som varsler deg hvis du vinner.Vi har en legitim interesse av å gjennomføre lotteriet. I enkelte sammenhenger kreves det også at vi innhenter informasjon om dem som deltar i konkurransen, og at vi har en lovlig interesse av å overholde disse lovene.
Interaksjon med nettstedetVi bruker teknologi til å overvåke hvordan du samhandler med nettstedet vårt. Dette kan inkludere hvilke koblinger du klikker på, eller informasjon som du skriver inn i våre elektroniske skjemaer. Dette kan også omfatte informasjon om enheten eller nettleseren.Vi har en legitim interesse av å forstå hvordan du samhandler med nettstedet vårt for å forbedre det, og for å forstå dine preferanser og interesser for å velge tilbud som kan være interessante for deg. Vi har også en legitim interesse av å oppdage og forhindre svindel.
NettloggerVi samler inn informasjon, inkludert nettlesertype, operativsystem, IP-adresse (et nummer som automatisk tildeles en datamaskin når Internett brukes), domenenavn, klikkeaktivitet, henvisende nettsted og/eller et dato-/tidsstempel for besøkende.Vi har en legitim interesse av å overvåke våre nettverk og besøkende på våre nettsteder. Det hjelper oss blant annet med å forstå hvilke av våre tjenester som er mest populære.

Når du velger å spille et spill eller kreve et tilbud på nettstedet, blir du sendt til et nettsted fra en tredjepart der du kan oppgi informasjonen som kreves for å delta i aktiviteten. XLMedia samler ikke inn eller mottar ikke informasjonen du legger inn på spillnettstedet. I tillegg til -informasjonen vi samler inn direkte fra deg, kan vi også motta informasjon om deg fra andre kilder, inkludert tredjeparter, forretningspartnere, våre tilknyttede selskaper, dataanalyseleverandører, annonsenettverk, sosiale nettverk, dataformidlere eller offentlig tilgjengelige kilder.

Informasjonskapsler og nettlogginformasjon

Vi samler automatisk inn visse personopplysninger som ikke identifiserer deg direkte når du bruker, får tilgang til eller samhandler med nettstedet vårt. Dette kan omfatte informasjon som IP-adresse og domenenavn, Internett-leverandøren, dato og klokkeslett for besøket, bruk av nettstedet under gjeldende økt og over tid (inkludert sidene du viser og filene du laster ned), URL-adressene fra nettstedene du besøker før og etter at du har navigert deg til nettstedet, operativsystemet og nettlesertypen på datamaskinen, programvare- og maskinvareattributtene (inkludert enhets-ID-er som IDFA og/eller annonserings-ID) og den generelle geografiske plasseringen din (for eksempel by, fylke eller storbyregion). Vi bruker følgende teknologier til å samle inn personopplysninger automatisk.

  • Nettloggdata. Når du besøker nettstedet, mottar og registrerer vi automatisk enkelt informasjon fra datamaskinen (eller en annen enhet) og nettleseren din. For å innhente slik informasjon kan vi bruke logger eller programmer som gjenkjenner datamaskinen og samler inn informasjon om aktiviteten på Internett.
  • Informasjonskapsler fra førsteparter. Vi bruker også informasjonskapsler på nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som lagres på datamaskinen via nettleseren. En informasjonskapsel gjør det mulig for nettstedet å gjenkjenne om du har besøkt nettstedet tidligere og kan lagre brukerinnstillinger og annen informasjon. Hvis du er bekymret for å ha informasjonskapsler på datamaskinen, kan du velge at nettleseren skal avvise alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel skal godtas eller ikke, slik at du kan bestemme om du vil godta dem. Du kan også slette informasjonskapsler fra datamaskinen. Hvis du velger å blokkere eller slette informasjonskapsler, kan det føre til at enkelte funksjoner på nettstedet ikke fungerer som de skal.
  • Nettsignaler. Nettstedet eller e-postene som du mottar fra XLMedia, kan bruke et program kalt nettsignal (også kjent som «web beacon», «Clear gif» eller «Pixel tag»). Et nettsignal er en elektronisk fil som vanligvis består av et bilde med én piksel. Det kan bygges inn på en nettside eller i en e-post for å overføre informasjon. Dette kan for eksempel gjøre det mulig for e-postavsenderen å finne ut om en bruker har åpnet en bestemt e-postmelding.
  • Sporing og atferdsmessig annonsering fra tredjeparter på Internett. Vi kan også samarbeide med visse tredjeparter for å samle inn, analysere og bruke noen av personopplysningene som er beskrevet i dette avsnittet. Vi kan for eksempel tillate tredjeparter å sette informasjonskapsler eller bruke sporingsmekanismer (for eksempel merker eller skript) på nettstedet eller i e-postkommunikasjon fra oss. Denne informasjonen kan brukes til en rekke formål, inkludert elektronisk adferdsannonsering, som beskrevet nedenfor (se delen «Analyse og annonsering fra tredjepart»).

Slik bruker vi informasjonen din

XLMedia bruker informasjonen som vi samler inn til en rekke formål. Hvis vi har personopplysninger om deg, kan vi bruke dem, for eksempel:

  • for å svare på spørsmål eller forespørsler om nettstedet eller andre tjenester som tilbys av oss
  • for å oppfylle vilkårene i en avtale du har med oss
  • for å oppfylle dine ønsker
  • for å sende deg informasjon om nettstedet vårt og andre emner som sannsynligvis vil være av interesse for deg, inkludert spørreundersøkelser, nyhetsbrev, oppdateringer eller annen kommunikasjon
  • for å levere meldinger og lignende driftskommunikasjon
  • for å forbedre brukeropplevelsen og kvaliteten på nettstedet vårt
  • for å overholde juridiske og/eller forskriftsmessige krav, og
  • for å administrere virksomheten
  • telle og gjenkjenne besøkende på nettstedet og analysere hvordan besøkende bruker nettstedet
  • forbedre nettstedet og brukernes erfaringer med nettstedet
  • utarbeide nye produkter og tjenester eller forbedre eksisterende produkter og tjenester
  • delta i analyser eller målrettet annonsering, som beskrevet nedenfor, i delen Analyse og annonsering fra tredjepart, og
  • for alle andre forretningsformål som er tillatt i henhold til loven, inkludert alle formål vi bruker personopplysninger til

Slik deler vi informasjonen din med tredjeparter

Vi deler personopplysningene dine med andre parter for en rekke formål, som beskrevet nedenfor.

Tilknyttede selskap. Vi kan dele personopplysninger med våre tilknyttede selskaper til de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Tjenestetilbydere. XLMedia bruker tjenesteleverandører som utfører tjenester på våre vegne, inkludert web-hostingselskaper, e-postleverandører og analyseleverandører. Disse tjenesteleverandørene kan samle inn og/eller bruke personopplysningene dine til å hjelpe oss med å oppnå målene som er beskrevet over.

Vi kan også dele personopplysningene dine med andre tjenesteleverandører når det er nødvendig for å oppfylle forespørsler om tjenester, for å oppfylle vilkårene i avtale du har med oss eller våre partnere, eller for å administrere virksomheten vår.

Din direkte deling av personopplysninger via nettstedet eller tredjeparts nettsteder og tjenester. Nettstedet kan gjøre det mulig for deg å dele personopplysninger med andre brukere av nettstedet eller med nettsteder eller elektroniske tjenester som drives av tredjeparter. Nettstedet kan for eksempel tillate at kommentarer sendes inn i forbindelse med artikler som inneholder koblinger til tredjeparts nettsteder som inneholder kommentarer- og sosiale medier-funksjoner. Nettområdet kan også inneholde «liker»-knapper for Facebook og «følg»-knapper for Twitter, og kan inneholde lignende funksjoner fra andre tredjeparter. Hvis du velger å bruke disse funksjonene, kan du gi fra deg personopplysninger, ikke bare til nettstedet og tredjepartsnettsteder og -tjenester, men også til brukerne og offentligheten mer generelt. Fordi tredjeparts nettsteder og tjenester ikke drives av XLMedia, er vi ikke ansvarlig for innholdet eller praksisen på disse nettstedene eller tjenestene. Innsamlingen, bruken og videreformidlingen av personopplysningene på tredjeparts nettsteder og tjenester er underlagt personvernerklæringen på tredjeparts nettsteder eller tjenester, og ikke denne personvernerklæringen.

Spørreundersøkelser. Vi kan be deg om å delta i spørreundersøkelser (behandlet av oss eller andre) som hjelper oss med å forstå din bruk av nettstedet og forbedre vår annonsering. All personopplysninger som er gitt til oss (eller gitt av deg eller oss til slike eksterne leverandører) i forbindelse med disse spørreundersøkelsene, vil bare bli brukt i forbindelse med spørreundersøkelsen og som opplyst i denne personvernerklæringen. Deltakelse i spørreundersøkelser er frivillig.

Tredjeparts plugin-moduler. Nettstedet kan integrere enkelte tredjeparts plugin-moduler (for eksempel en liker-knapp på Facebook). Selv om du ikke klikker på disse plugin-modulene, kan de samle inn informasjon om deg, for eksempel IP-adressen din og sidene du viser. De kan også sette og/eller få tilgang til en informasjonskapsel. Disse plugin-moduler styres av personvernerklæringen for selskapet som tilbyr dem.

Egendefinert publikum på Facebook og lignende programmer. Vi kan samarbeide med Facebook og andre partnere innen sosiale medier om å levere annonser til brukerne via det egendefinerte publikum Facebook-programmet eller lignende tredjepartsprogrammer. For å identifisere og nå brukerne våre på Facebook eller en annen tredjepartstjeneste, kan vi dele informasjon som en e-postadresse med Facebook eller en annen tredjepartstjeneste. Hvis du vil ha mer informasjon om egendefinert publikumsmålretting og hvordan du justerer annonseinnstillingene for sosiale medier, kan du se personvernerklæringen til leverandøren av sosiale medier.

  • for å overholde gjeldende lover eller rettskjennelser, underpunkter eller andre juridiske prosesser
  • å undersøke, forhindre eller handle i forbindelse med ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, krenkelser av våre vilkår eller situasjoner som involverer trusler mot vår eiendom eller den fysiske sikkerheten til personer eller tredjeparter
  • å etablere, beskytte eller utøve våre juridiske rettigheter eller forsvare oss mot juridiske krav, eller
  • for å håndtere finansiering, verdipapirsikkerhet, tegning av forsikring, salg, oppdrag, konkurs eller annen overdragelse av hele eller deler av virksomheten eller eiendelene våre.

Samlet informasjon. Fra tid til annen kan XLMedia også dele samlet informasjon om nettstedsbrukere, for eksempel ved å publisere rapporter om trender i bruken av nettstedet eller interesse for de produktene eller tjenestene som er på nettstedet.

Andre opplysninger om din samtykke. XLMedia kan spørre om du vil at vi skal dele din informasjon med andre ikke-tilknyttede tredjeparter som ikke er beskrevet andre steder i denne personvernerklæringen.

Analyser og annonsering fra tredjeparter

Analytics. Vi samarbeider med visse tredjeparter for å samle inn personopplysninger som er beskrevet ovenfor, og for å delta i analyse, revisjon, forskning og rapportering. Disse tredjepartene kan bruke nettlogger eller nettsignaler, og de kan sette og få tilgang til informasjonskapsler på datamaskinen din eller andre enheter. Nettstedet bruker Google Analytics til å samle inn og analysere bestemt informasjon for formålene som beskrives ovenfor. Du kan velge bort bruken av informasjonskapsler fra Google Analytics her.

Annonsering. Nettstedet gjør det også mulig for tredjeparts sporingsmekanismer å samle inn personopplysningene dine for bruk i interessebaserte annonser på nett. Tredjeparter kan for eksempel bruke det faktum at du besøkte nettstedet vårt for å målrette annonser på Internett til deg. I tillegg kan våre tredjeparts annonsenettverk bruke informasjon om din bruk av nettstedet vårt til å bidra til å målrette annonser basert på nettaktiviteten din generelt. Hvis du vil ha informasjon om interessebaserte annonseringspraksiser, inkludert personvern og konfidensialitet, kan du gå til nettsidene Network Advertising Initiative eller Digital Advertising Alliance.

Bruken av sporingsmekanismer på Internett av tredjeparter er underlagt disse tredjepartenes egne personvernerklæringer, og ikke denne personvernerklæringen. Hvis du ønsker å hindre tredjeparter i å sette og få tilgang til informasjonskapsler på datamaskinen eller andre enheter, kan du angi at nettleseren din skal blokkere informasjonskapsler. I tillegg kan du fjerne deg selv fra målrettet annonsering av selskaper i Network Advertising Initiative ved å velge bort her, eller fra selskaper som deltar i Digital Advertising Alliance ved å velge bort her. Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke vise annonser som er målrettet mot deg, ikke betyr at du ikke blir vist annonser. Annonsene kan imidlertid være mindre relevante for deg. Nettstedet vårt svarer for øyeblikket ikke på «ikke spor»-nettleseroverskrifter, men du kan begrense sporing fra disse tredjepartene ved å følge trinnene som er beskrevet over.

Eksterne koblinger

Nettstedet inneholder koblinger til tredjeparts nettsteder. Hvis du følger en kobling til noen av disse nettstedene, må du være oppmerksom på at disse nettstedene og alle tjenester som kan være tilgjengelige via dem, har sine egne personvernerklæringer. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen til andre nettsteder. Vi oppfordrer våre brukere til å være oppmerksomme når de forlater nettstedet vårt, og lese personvernerklæringer som gjelder for slike tredjepartsnettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder bare for informasjon som samles inn i forbindelse med nettstedet.

Valg

Du kan ha visse rettigheter og valg i forbindelse med dine personopplysninger, som beskrevet nedenfor.

  1. E-poster med annonser. Du kan velge å oppgi din e-postadresse med det formål å gi oss muligheten til å sende gratis nyhetsbrev, spørreundersøkelser, tilbud og annet markedsføringsmateriell til deg, i tillegg til målrettede tilbud fra tredjeparter. Du kan slutte å motta annonser på e-post ved å følge instruksjonene for å melde deg av annonser i e-postmeldinger du mottar. Hvis du bestemmer deg for ikke å motta annonser på e-post, kan vi likevel sende deg tjenesterelatert kommunikasjon.
  2. Utsendelselister for annonser. Hvis du ikke ønsker å motta tilbud og/eller skriv fra oss, kan du fjerne deg selv fra våre utsendelselister ved å sende oss en e-post (kontaktinformasjonen er oppgitt nedenfor) med «NO SNAIL MAI” i emnelinjen sammen med navn, adresse og postnummer. Vær oppmerksom på at våre utsendelser er klargjorte på forhånd før de sendes. Selv om vi fjerner navnet ditt fra utsendelselisten vår etter at vi har mottatt forespørselen din, kan du fremdeles motta e-post fra oss som var klargjort før navnet ditt ble fjernet.
  3. Salgsfremmende tekstmeldinger. Hvis du mottar en tekstmelding fra oss som inneholder kampanjeinformasjon, kan du velge å ikke motta fremtidige tekstmeldinger ved å svare med «STOP».
  4. Sporing på Internett. Vi gjenkjenner for øyeblikket ikke automatiserte nettlesersignaler om sporingsmekanismer, som kan inneholde «ikke spor»-instruksjoner.

Innbyggere i EØS og Storbritannia

Hvis du befinner deg i EØS eller Storbritannia, kan du velge følgende alternativer for personopplysningene dine:

  1. Tilgang til personopplysningene dine. Du kan be om tilgang til din personopplysningene dine ved å kontakte oss på adressen som er oppgitt nedenfor. Hvis loven krever det, vil vi på forespørsel gi deg rimelig tilgang til den personopplysningene vi har om deg. Vær oppmerksom på at innbyggere i California kan ha rett til å be oss om et varsel som beskriver hvilke kategorier av personopplysninger (hvis noen) vi deler med tredjeparter eller tilknyttede selskaper for direkte markedsføring.
  2. Endringer av personopplysninger. Vi er avhengige av at du oppdaterer og retter personopplysningene dine. På de fleste av nettstedene våre kan du endre eller slette kontoprofilen din. Hvis nettstedet vårt ikke tillater at du oppdaterer eller retter opp bestemt informasjon, kan du kontakte oss på adressen som er oppgitt nedenfor for å be om at informasjonen endres. Vær oppmerksom på at vi kan beholde historisk informasjon i sikkerhetskopifilene våre slik loven tillater det.
  3. Sletting av personopplysninger. Vi beholder personopplysninger så lenge det er rimelig nødvendig for å levere nettstedet vårt til deg, for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, eller i henhold til loven. Du kan be om informasjon om hvor lenge vi beholder en bestemt type informasjon, eller be om at vi sletter personopplysningene dine ved å kontakte oss på adressen som er oppgitt nedenfor. Hvis loven krever det, vil vi innfri forespørselen om å slette informasjon, men du bør være oppmerksom på at vi i mange situasjoner må beholde personopplysningene dine i samsvar med våre juridiske forpliktelser, løse tvister, håndheve våre avtaler eller til et av våre forretningsformål.
  4. Trekke samtykke. Hvis du trekker samtykke til behandling av personopplysninger, kan det hende at vi ikke lenger kan tilby deg tjenestene. I noen tilfeller kan vi begrense eller avvise forespørselen din om å trekke samtykket hvis loven tillater det eller krever at vi gjør det, eller hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din tilstrekkelig. Du kan trekke samtykke til behandling (der slik behandling er basert på samtykke) ved å kontakte oss på adressen som er oppgitt nedenfor.

Skriftlige forespørsler og spørsmål om dine rettigheter skal rettes til Legal@XLMedia.com.

Innbyggere i California

Du kan velge følgende alternativer for personopplysningene dine:

  1. Tilgang til personopplysningene dine. Du kan be om tilgang til din personopplysningene dine ved å kontakte oss på adressen som er oppgitt nedenfor. Hvis loven krever det, vil vi på forespørsel gi deg rimelig tilgang til den personopplysningene vi har om deg. Vær oppmerksom på at innbyggere i California kan ha rett til å be oss om et varsel som beskriver hvilke kategorier av personopplysninger (hvis noen) vi deler med tredjeparter eller tilknyttede selskaper for direkte markedsføring.
  2. Sletting av personopplysninger. Du kan be om informasjon om hvor lenge vi beholder en bestemt type informasjon, eller be om at vi sletter personopplysningene dine ved å kontakte oss på adressen som er oppgitt nedenfor. Hvis loven krever det, vil vi innfri forespørselen om å slette informasjon, men du bør være oppmerksom på at vi i mange situasjoner må beholde personopplysningene dine i samsvar med våre juridiske forpliktelser, løse tvister, håndheve våre avtaler eller til et av våre forretningsformål.

Vi diskriminerer ikke personer som utøver noen av rettighetene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vår oppmerksom på at vi etter loven er pålagt å at du bekrefter identiteten din overfor oss. Vi kan utføre en identitetsbekreftelse via telefon eller e-post. Avhengig av hva du ber om, vil vi be om informasjon som navn, e-postadresse du brukte hos oss, eller telefonnummeret du brukte hos oss. Vi kan også be deg om å levere en signert erklæring som bekrefter identiteten din. Etter en forespørsel vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å oppgi, korrigere eller slette personopplysninger om deg i vårt register.

I noen tilfeller kan du utpeke en autorisert representant til å sende inn forespørsler om å utøve visse personvernrettigheter på dine vegne. Vi krever at du har gitt den autoriserte agenten tillatelse til å foreta en forespørsel på dine vegne. Du må gi oss en kopi av den signerte tillatelsen du har gitt til den autoriserte agenten for å sende forespørselen på dine vegne. I tillegg må du bekrefte din egen identitet direkte hos oss.

Hvis du er autorisert agent som sender en forespørsel på vegne av en person, må du legge ved en kopi av følgende informasjon i forespørselen:

  1. Et utfylt skjema for godkjent agentbemyndigelse, som viser at du har tillatelse til å opptre på kundens vegne.
  2. Hvis du er en bedrift, bevis på at du er registrert hos Secretary of State for å drive virksomhet i California.

Hvis vi ikke mottar begge deler av informasjonen, vil forespørselen bli avslått.

Datasikkerhet

For å hindre uautorisert tilgang, opprettholde dataenes nøyaktighet og sikre riktig bruk av informasjonen, bruker vi kommersielt rimelige fysiske, tekniske og administrative prosedyrer for å sikre personopplysningene vi samler inn på Internett. Vi kan imidlertid ikke garantere sikkerheten til informasjon du sender til nettstedet eller til oss, og du overfører slik informasjon på egen risiko. Hvis vi er lovpålagt å informere deg om et brudd på personopplysningene dine, kan vi varsle deg elektronisk, skriftlig eller via telefon, hvis det er tillatt i henhold til loven.

Internasjonale brukere

Personopplysningene som vi samler inn gjennom eller i forbindelse med nettstedet, overføres til og behandles i USA, Israel, EU og Storbritannia for de formålene som er beskrevet over. XLMedia kan også fremkontrahere behandlingen av dine data til, eller på annen måte dele dine data med, tilknyttede selskaper eller tredjeparter i USA eller andre land enn landet du bor i. Databeskyttelseslover i disse landene kan være annerledes enn og mindre strenge enn de er i landet der du bor. Ved å bruke nettstedet eller ved å gi oss personopplysninger, samtykker du uttrykkelig i slik overføring og behandling. Vi gjør vårt beste for å sikre at personopplysningene dine er beskyttet i henhold til vår personvernerklæring, gjennom kontraktsmessige virkemidler (for eksempel ved å bruke standard kontraktsmessige betingelser godkjent av de relevante forskriftene for dataoverføring) eller andre virkemidler (som å sikre at jurisdiksjonen gir tilstrekkelig databeskyttelse).

Retningslinjer for oppbevaring av data

Vi beholder personopplysninger i den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre det kreves en lengre oppbevaringsperiode eller tillates i henhold til loven, eller en individuell forespørsel om at vi sletter informasjon om dem, og vi er forpliktet til å etterkomme denne forespørselen.

Barn

Innholdet på dette nettstedet er rettet mot personer som er over 18 år, og er ikke rettet mot barn under 16 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon om barn under 16 år.

Endringer i denne personvernerklæringen

<> kan gjøre endringer på nettstedet i fremtiden, og følgelig må personvernerklæringen revideres for å gjenspeile disse endringene. Vi vil legge ut alle slike endringer på nettstedet, så du bør gå gjennom denne siden med jevne mellomrom. Hvis vi foretar en materialendring i personvernerklæringen, vil du få en passende varsel.

Slik kontakter du oss

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller klager i forbindelse med vår personvernpraksis, kan du kontakte oss på den adressen nedenfor. Vi vil forsøke å svare på dine forespørsler og gi deg ytterligere personvernrelatert informasjon.

Courtyard Suite 21-25 Hart Street Henley-on-Thames, United Kingdom, RG9 2AR

Legal@XLMedia.com

Hvis du ikke er fornøyd med svaret vårt, og er i EU, har du rett til å klage til din lokale tilsynsmyndighet.

California Information Sharing Disclosure

California Civil Code Sections 1798.115(c), 1798.130(A)(5)(c), 1798.130(c) og 1798.140 indikerer at organisasjoner bør oppgi om følgende kategorier av personopplysninger er samlet inn, overført for «motytelser» eller overført for en organisasjons «forretningsformål» (ettersom disse vilkårene er definert i henhold til lovverket i California). Vi «selger» ikke personopplysningene dine i henhold til det som er nevnt i tabellen nedenfor, som indikerer kategoriene av personopplysninger som vi samler inn og overfører i en rekke sammenhenger. Vær oppmerksom på at siden denne listen er omfattende, kan den referere til typer informasjon som vi samler inn og deler om andre enn deg selv. For eksempel, mens vi overfører kreditt- eller debetkortnumre til vår virksomhet for å behandle betalinger for bestillinger som er gjort hos oss, samler vi ikke inn eller overfører kreditt- eller debetkortnumre til personer som sender inn spørsmål via nettstedets «kontakt oss»-side.

Kategorier av personopplysninger som vi samler innDisse videreformidler vi personopplysninger til for forretningsformål
Identifikatorer – dette kan omfatte ekte navn, alias, postadresse, unik personlig identifikator, online-ID, e-postadresse, kontonavn, personnummer, førerkortnummer, passnummer eller andre lignende identifikatorer.Annonsenettverk
Tilknyttede selskaper eller datterselskaper
Forretningspartnere
Leverandører av dataanalyser
Offentlige instanser som kan være nødvendige for å overholde loven eller hindre ulovlig aktivitet
Internett-leverandører
Felles markedsføringspartnere
Operativsystemer og plattformer
Andre tjenesteleverandører
Betalingsbehandlere og finansinstitusjoner
Organisasjoner for profesjonelle tjenester kan inkludere revisorer og advokatfirmaer
Sosiale nettverk
Kommersiell informasjon – dette kan inkludere informasjon om produkter eller tjenester som er kjøpt, innhentet eller vurdert, eller andre trender for innkjøps og forbruk.Annonsenettverk
Tilknyttede selskaper eller datterselskaper
Forretningspartnere
Leverandører av dataanalyser
Offentlige instanser som kan være nødvendige for å overholde loven eller hindre ulovlig aktivitet
Internett-leverandører
Felles markedsføringspartnere
Operativsystemer og plattformer
Andre tjenesteleverandører
Betalingsbehandlere og finansinstitusjoner
Organisasjoner for profesjonelle tjenester kan inkludere revisorer og advokatfirmaer
Sosiale nettverk
Internett eller annen elektronisk informasjon om nettverksaktivitet – dette kan omfatte nettleserloggen, søkehistorikken og informasjon om en persons samhandling med et nettsted, en applikasjon eller annonse.Annonsenettverk
Tilknyttede selskaper eller datterselskaper
Forretningspartnere
Leverandører av dataanalyser
Offentlige instanser som kan være nødvendige for å overholde loven eller hindre ulovlig aktivitet
Internett-leverandører
Felles markedsføringspartnere
Operativsystemer og plattformer
Andre tjenesteleverandører
Betalingsbehandlere og finansinstitusjoner
Organisasjoner for profesjonelle tjenester kan inkludere revisorer og advokatfirmaer
Sosiale nettverk
Lyd, elektronisk, visuell, termisk, lukt eller lignende informasjonTilknyttede selskaper eller datterselskaper
Forretningspartnere
Offentlige instanser som kan være nødvendige for å overholde loven eller hindre ulovlig aktivitet
Andre tjenesteleverandører
Organisasjoner for profesjonelle tjenester kan inkludere revisorer og advokatfirmaer
Konklusjonene fra noen av opplysningene som er oppført ovenforAnnonsenettverk
Tilknyttede selskaper eller datterselskaper
Forretningspartnere
Leverandører av dataanalyser
Offentlige instanser som kan være nødvendige for å overholde loven eller hindre ulovlig aktivitet
Internett-leverandører
Felles markedsføringspartnere
Operativsystemer og plattformer
Andre tjenesteleverandører
Betalingsbehandlere og finansinstitusjoner
Organisasjoner for profesjonelle tjenester kan inkludere revisorer og advokatfirmaer
Sosiale nettverk


.